Grillitud sea sisefilee
Üks tõeliselt mõnus suvine roog tuleb sea sisefileest, mis on madalal temperatuuril mahlaseks grillitud. Söö juurde grillitud köögivilju või laota liha hoopis salatile.
Grilli liha madalal temperatuuril, siis jääb see väga mahlane ja hõrk. Kui teed sojast ja meest kastme, jääb liha väljast ilus pruunikas ja suhkur karamelliseerub eriti mõnusaks 🙂
Retsept:
Sea sisefilee Leopoldi lihaletist
Marinaad:
Soja
Suitsupaprika pulber
Agaavisiirup või mesi
Sinep
Tomatipasta
Tegevuskava:
- Sega marinaadi ained kokku, nii et tulemus jääks kergelt magus, soolane, vürtsikas ja sügava umamise maitsega.
- Vala marinaad sellesse samasse kilekotti, millega liha ostsid ja lase vähemalt 3 tundi tõmmata.
- Grilli 150 kraadi juures 20-30 minutit olenevalt lihatüki suurusest.
VIITED
Vaata retsepti siit!